Telemetrie gastank

Telemetrie: een geautomatiseerd meetsysteem

Met een telemetrieset komt u nooit zonder gas te zitten. Dit systeem meet het gasniveau én laat u weten wanneer het tijd is om bij te vullen. Met de Winter Warm Garantie gaat Benegas zelfs nog een stap verder: we plannen een nieuwe gaslevering automatisch voor u in. Makkelijk, snel en zorgeloos!

Wat is telemetrie?

De telemetrieset wordt bovenop de tank geplaatst en meet het gasniveau. Afhankelijk van het type en uw behoefte gebeurt dit wekelijks of dagelijks. Via een antenne stuurt het systeem deze gegevens door naar uw gsm of naar Benegas. Zo weet u meteen wanneer het tijd is voor een nieuwe gaslevering.

Inhoud van de gastank

Met een telemetrieset kan u nog steeds zelf het vulniveau van uw tank raadplegen. Een inhoudsmeter bepaalt het gasniveau door middel van een dobber met stang. De dobber drijft op het vloeibare propaan. Wanneer het gasniveau zakt, zal ook de dobber zakken en komt de stang verticaler te staan. De inhoudsmeter vertaalt de hoek tussen de stang en de dobber naar de gasstand.

Voordelen van telemetrie

Een telemetrieset is uw garantie op tijdig gevulde propaantank. Benegas maakt het u nog makkelijker en biedt verschillende servicepakketten.

  • Met Zelf Actief ontvangt u een sms wanneer het tijd is om een gaslevering te plannen.
  • Kiest u voor Winter Warm Garantie, dan plaatsen wij die gaslevering zelf automatisch voor u!

Lees meer over de voordelen van onze pakketten

Telemetrie op uw tank

Wilt u ook een telemetrieset op uw tank? Onze regiomanagers adviseren u graag! Neem contact op via 0800 99016, via info@benegas.com of via het contactformulier.