Benegas Light gasfles verkooppunten

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt van Benegas Light met de flessenzoeker!

Koop of ruil een Benegas Light gasfles in een van de ruim 150 verkooppunten in België en 1.000 verkooppunten in Nederland.

Vergeet in de flessenzoeker niet het juiste land te selecteren!

Onze Benegas Light gasflessen genieten een grote populariteit, waardoor de vraag groter is dan het aanbod. We hebben deze zomer dan ook leveringsproblemen. Wij vragen u daarom uw lege gasflessen zo snel mogelijk in te leveren. De winkels verzoeken wij zoveel mogelijk onze bestaande klanten tegemoet te komen en waar mogelijk te leveren in ruil voor een lege fles. Excuses voor het eventuele ongemak.

Gasfles omruilen

Is uw gasfles leeg en wil u die wisselen? Ruil dan eenvoudig uw gasfles om voor een volle fles. Dit kan via het handige wisselsysteem van Benegas. Hiermee kunt u op alle verkooppunten in Nederland en België uw gasfles ruilen voor een volle. Bovendien zijn de maten onderling uitwisselbaar. Heeft u nu een 5 kg, maar neemt u voor uw vakantie liever een 10 kg mee? Geen probleem met het handige omruilen van Benegas Light. Naderhand kunt u de 10 kg ook weer vervangen voor een 5 kg of 7,5 kg door deze te wisselen bij een verkooppunt van Benegas Light.

Statiegeld

Benegas hanteert een statiegeldsysteem. Via dit systeem bent u altijd verzekerd van een veilige gasfles en kunt u bij meer dan 150 verkooppunten uw gasfles omruilen in België en meer dan 1 000 in Nederland. U krijgt als u de fles heeft aangemeld via ons statiegeldformulier altijd uw geld terug. Ook als u uw flesformaat hebt geruild!

Contactgegevens

  • Benegas Belgium
  • Aarschotseweg 26
  • 2200 Herentals

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.