Gasfles verkooppunten

Vind met de flessenzoeker het dichtstbijzijnde verkooppunt van Benegas Light!

Benegas Light is met ruim 1.000 verkooppunten in Nederland en tegen de 150 verkooppunten in België altijd goed te verkrijgen. Bij deze verkooppunten zijn alle flessen te verkrijgen én om te wisselen voor een volle.

Vergeet in de flessenzoeker niet het juiste land te selecteren!

Gasfles omruilen

Is uw gasfles leeg en wil u die wisselen? Ruil dan eenvoudig uw gasfles om voor een volle fles. Dit kan via het handige wisselsysteem van Benegas. Hiermee kunt u op alle verkooppunten in Nederland en België uw gasfles ruilen voor een volle. Bovendien zijn de maten onderling uitwisselbaar. Heeft u nu een 5 kg, maar neemt u voor uw vakantie liever een 10 kg mee? Geen probleem met het handige omruilen van Benegas Light. Naderhand kunt u de 10 kg ook weer vervangen voor een 5 kg of 7,5 kg door deze te wisselen bij een verkooppunt van Benegas Light.

Statiegeld

Benegas hanteert een statiegeldsysteem. Via dit systeem bent u altijd verzekerd van een veilige gasfles en kunt u bij meer dan 1.000 verkooppunten uw gasfles omruilen. U krijgt als u de fles heeft aangemeld via ons statiegeldformulier altijd uw geld terug. Ook als u uw flesformaat hebt geruild!

Contactgegevens

  • Benegas België
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.