Benegas Light rond het huis

Vertrouw op de Benegas Light gasfles voor uw klusjes in en rond het huis. Met onze propaangasfles bent u bovendien zeker van de meest veelzijdige en milieuvriendelijke optie.

Wist u bijvoorbeeld dat grasmaaiers en generatoren op propaangas veel minder uitstoot en lawaai produceren? Ontdek deze en andere voordelen van propaangas voor huis en tuin!

Zoek een verkooppunt

Grasmaaier op gas!

De propaangas gedreven grasmaaiers van GreenGear zijn uniek, super-robuust en van de hoogste kwaliteit. De voordelen van een motor op propaan zijn legio; naast een schonere verbanding is er minder geur dan bij diesel en benzine, maar ook minder lawaai! En dat betaald zich terug in comfortabel werken en natuurlijk ook een prettiger omgeving voor de hele wijk.

Aggregaat op gas

Aggregaten van GreenGear zijn geschikt voor zowel particulier- als zakelijk gebruik. Ieder gas aggregaat is voorzien van een 4-takt motor, elektrische start optie, accu en multifunctioneel display. De aggregaten zijn ook voorzien van een automatisch voltage regulatie systeem waardoor er nooit meer voltage kan worden geleverd dan het gas aggregaat aan kan. Mocht dit wel gebeuren, dan zorgt de circuitonderbreker ervoor dat hij automatisch stopt

Stuur direct uw vraag in

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.