Benegas Light rondom het huis

De Benegas Light gasfles kunt u voor veel verschillende toepassingen gebruiken rondom het huis!

Wist u dat er bijvoorbeeld ook grasmaaiers en aggregaten zijn die werken op propaangas? Veel schoner voor het milieu en makkelijk in gebruik met de lichte gasfles van Benegas. Kijk hieronder verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden van propaangas gasflessen.

Zoek een verkooppunt

Grasmaaier op gas!

De propaangas gedreven grasmaaiers van GreenGear zijn uniek, super-robuust en van de hoogste kwaliteit. De voordelen van een motor op propaan zijn legio; naast een schonere verbanding is er minder geur dan bij diesel en benzine, maar ook minder lawaai! En dat betaald zich terug in comfortabel werken en natuurlijk ook een prettiger omgeving voor de hele wijk.

Aggregaat op gas

Aggregaten van GreenGear zijn geschikt voor zowel particulier- als zakelijk gebruik. Ieder gas aggregaat is voorzien van een 4-takt motor, elektrische start optie, accu en multifunctioneel display. De aggregaten zijn ook voorzien van een automatisch voltage regulatie systeem waardoor er nooit meer voltage kan worden geleverd dan het gas aggregaat aan kan. Mocht dit wel gebeuren, dan zorgt de circuitonderbreker ervoor dat hij automatisch stopt

Gas op uw boot

Gas aan boord zorgt echter wel voor een hoop gemakken. U kunt gas namelijk voor hele uiteenlopende toepassingen gebruiken. U kunt er mee koken, verwarmen of koelen. Op grote schepen kunt u de gasfles ook aansluiten op een gasbarbecue of terrasheater.

Benieuwd hoe dat zit? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie over gas aan boord van uw schip.

Meer informatie

Stuur direct uw vraag in

Contactgegevens

  • Benegas België
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.