Terrasverwarmer op gas

Sfeervolle verwarming voor uw tuin, veranda of terras?

Met terrasverwarmers op gas verwarmt u snel grote oppervlaktes. De regelbare vlam geeft meteen extra sfeer aan uw tuinfeestjes. Warmte en gezelligheid gegarandeerd!

Terrasheaters Vuurtafels

Terrasheaters: sfeer en gezelligheid!

Heerlijk lange zomeravonden met een terrasheater!

Verwarmers op propaangas brengen sfeer in uw tuin en zijn makkelijk te verplaatsen. Met de Benegas Light gasfles bent u voorzien van voldoende gas om lekker lang buiten te genieten. Daarnaast zijn gasflessen op propaan ook geschikt voor barbecues. Zo maakt u elke gezellig avond helemaal af!

 

Vuurtafels op propaangas

Buiten genieten met een vuurtafel!

Warmte en sfeer zonder rook of vonken? Dan is een vuurtafel iets voor u!

Dankzij de ingebouwd gashaard geeft een vuurtafel een aangename warmte af. De tafel biedt bovendien ruimte voor een hapje en drankje. Gezellig en handig! Bovendien is de Benegas Light gasfles er veilig op aan te sluiten.

 

Zakelijk gebruik

Extra sfeer én een warmer terras!

In de horeca genieten gasten klanten in het winterseizoen van heerlijke terrasverwarming. Maar ook tijdens de zomer kunt u het voor gasten aangenamer maken met een sfeervolle gashaard. In de lente en nazomer kunnen langer en aangenamer buiten blijven zitten met terrasverwarming. Daarnaast wordt er mede door het rookverbod wordt er veel gebruik gemaakt van terrasverwarmers op propaangas.

Flessenzoeker

Stuur direct uw vraag in

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.