Terrasverwarmer op gas

Met terrasverwarmers verwarmt u eenvoudig jouw tuin, veranda of terras.

Daarnaast zorgen terrasverwarmers ook voor een aangename sfeer! Terrasverwarmers op gas zijn ideaal voor het verwarmen van grote oppervlaktes. Uiteraard werken al onze terrasheaters en vuurtafels in combinatie met de Benegas Light gasflessen.

Terrasheaters Vuurtafels

Warm onder de terrasheater

Extra lang genieten van de zomer avonden met een terrasheater!

Met een terrasheater kunt u nog langer genieten van de heerlijke zomer avonden met vrienden. Niet alleen in de zomer avonden, maar ook in de lente en nazomer kunt u langer buiten blijven met een heerlijke BBQ. Bovendien zorgen terrasheaters op propaangas ook voor een gezelligere sfeer in uw tuin. Terrasheaters zijn ook gemakkelijk te verplaatsen in combinatie met een licht gewicht gasfles. We hebben diverse terrasheaters in ons assortiment, met bij passende terrasheater gas gasflessen!

 

Vuurtafels op propaangas

Samen knus buiten genieten met de vuurtafels van Happy Cocooning!

Naast de bekende terrasheaters zijn er ook sfeervolle vuurtafels die werken met de Benegas Light gasfles. Met de ingebouwde gashaard zorgen vuurtafels voor veel warmte, maar ook voor veel sfeer op het terras. Vuurtafels beschikken over een regelknop, waarmee de hoogte van de vlam eenvoudig is te stellen. Daarnaast is het vuur rook- én vonkvrij! Afhankelijk van de vorm en grootte van jouw tuin kunt u zelf beslissen welke het mooist zal staan, bekijk alle varianten bij Happy Cocooning!

 

Zakelijk gebruik

Extra sfeer én een warmer terras!

In de horeca genieten gasten klanten in het winterseizoen van heerlijke terrasverwarming. Maar ook tijdens de zomer kunt u het voor gasten aangenamer maken met een sfeervolle gashaard. In de lente en nazomer kunnen langer en aangenamer buiten blijven zitten met terrasverwarming. Daarnaast wordt er mede door het rookverbod wordt er veel gebruik gemaakt van terrasverwarmers op propaangas.

Flessenzoeker

Stuur direct uw vraag in

Contactgegevens

  • Benegas België
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.