Eet smakelijk met BBQ gasfles

Chef-koks geven niet voor niets de voorkeur aan propaangas. Geen enkele andere energiebron reageert zo snel en nauwkeurig.

Propaangas heeft een veel hogere calorische waarde dan aardgas en is ideaal voor het bereiden van gerechten, zowel in de professionele keuken als voor de BBQ.
Een gasfles BBQ is makkelijk en snel. Een gasbarbecue is in een handomdraai klaar voor gebruik en tevens veilig. In iedereen schuilt een chef-kok, op de Weber Grill Academy leer je de fijne kneepjes van deze culinaire hobby.

Een gasfles voor BBQ kopen kan bij meer dan 1.250 verkooppunten verdeeld over Nederland én België.

Zoek een verkooppunt BBQ Recepten

Wie nodig jij uit voor de BBQ?

Weer of geen weer, het hele jaar door wordt er buiten lekker gebarbecued. Barbecueën in de winter wint ook steeds meer aan populariteit en waarom ook niet, zelfs kou of sneeuw zijn geen probleem. Juist bij de winter past de authentieke grillsmaak van een (h)eerlijk stuk vlees.

De BBQ gasfles is snel aangesloten waardoor je direct aan de slag kunt. Bovendien krijgt het eten dat heerlijke roosteraroma, zonder de rommel die houtskool met zich meebrengt. Omdat Benegas Light gevuld is met propaan, dat ook vloeibaar is op lage temperaturen, kan deze uitstekend worden gebruikt in de winter. De gasfles BBQ leent zich ook prima voor een terrasheater voor nog meer gezelligheid en warmte.

Recepten

Ideaal vakantiemaatje

Er op uit met caravan, camper of boot. De gasfles BBQ is ideaal voor koken en BBQ-en. Met een 2e fles in de disselbak sluit je snel de barbecue aan als het lekker weer is en geniet van je een heerlijke BBQ.

Wat dacht je van afmeren na een dagje op het water en snel de BBQ aan! Omdat het gewicht zo laag is neem je makkelijk 2 flessen mee. Bijvoorbeeld een 10 kilogram fles voor het kooktoestel of de kachel, én een 5 kilogram fles voor de heerlijke barbecue aan het einde van de dag op het dek of het strand. Ruik je al die heerlijke gegrilde vis en gamba’s?

Zoek een verkooppunt Bestel direct

BBQ gasfles voor foodtrucks!

Benegas Light is een ideale, flexibele energievoorziening voor verschillende mobiele horecatoepassingen. Voor de gasfles barbecue op het terras of partyservice en -catering op evenementen. Chef-koks gebruiken de BBQ gasfles niet alleen voor het bereiden van vlees en vis, maar ook voor het warm houden en koelen van gerechten.

De gasfles voor de BBQ is ook voor professionele oliebollenbakkers, vis- en frietkramen een ideale mobiele energieoplossing. Dankzij de gedeeltelijke transparantie van de gasfles is eenvoudig te zien hoeveel gas er nog beschikbaar is.

Stuur direct je vraag in

Contactgegevens

  • Benegas België
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.