Koken en barbecueën op gas

Chefs geven niet voor niets de voorkeur aan propaangas. Geen enkele andere energiebron bereikt dezelfde snelheidnauwkeurigheid of verbrandingswarmte.

Onze gasfles BBQ is makkelijk, snel en veilig in gebruik. Een betrouwbare partner voor elke keuken of gasbarbecue! Bovendien kan u terecht bij 150 verkooppunten in België en 1100 in Nederland om een fles te kopen of te wisselen.

Zoek een verkooppunt

Waarom barbecueën op propaangas?

Benegas Light gasflessen zijn gevuld met propaan, en daardoor ook vloeibaar bij lage temperaturen. Ideaal dus voor een winterse barbecue! Grillen op propaangas is gebruiksvriendelijk en boet niet in op kwaliteit of smaak. Wilt u het extra gezellig maken buiten? Een Benegas Light gasfles is ook geschikt om er een terrasverwarmer of vuurtafel op aan te sluiten.

Ideaal vakantiemaatje

Er op uit met caravan, camper of boot. De gasfles BBQ is ideaal voor koken en BBQ-en. Met een 2e fles in de disselbak sluit je snel de barbecue aan als het lekker weer is en geniet van je een heerlijke BBQ.

Wat dacht je van afmeren na een dagje op het water en snel de BBQ aan! Omdat het gewicht zo laag is neem je makkelijk 2 flessen mee. Bijvoorbeeld een 10 kilogram fles voor het kooktoestel of de kachel, én een 5 kilogram fles voor de heerlijke barbecue aan het einde van de dag op het dek of het strand. Ruik je al die heerlijke gegrilde vis en gamba’s?

Zoek een verkooppunt

BBQ gasfles voor foodtrucks!

Benegas Light is een ideale, flexibele energievoorziening voor verschillende mobiele horecatoepassingen. Voor de gasfles barbecue op het terras of partyservice en -catering op evenementen. Chef-koks gebruiken de BBQ gasfles niet alleen voor het bereiden van vlees en vis, maar ook voor het warm houden en koelen van gerechten.

De gasfles voor de BBQ is ook voor professionele oliebollenbakkers, vis- en frietkramen een ideale mobiele energieoplossing. Dankzij de gedeeltelijke transparantie van de gasfles is eenvoudig te zien hoeveel gas er nog beschikbaar is.

Stuur direct je vraag in

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.