Benegas Light op uw schip

Benegas Light is zeer geschikt voor op uw schip of boot.

Doordat de Benegas Light gasfles licht van gewicht is, niet roest en gemakkelijk te tillen is, is Benegas Light geliefd bij vele booteigenaren. Gasflessen op uw schip zijn bovendien, bij zorgvuldig gebruik, ongevaarlijk.

Gasflessen aan boord10 gouden regels

kunstof gasfles

Gasflessen aan boord

Gas aan boord zorgt voor een hoop gemak op uw schip of boot. Zo kunt u er bijvoorbeeld mee verwarmen of de koelkast laten koelen. Uiteraard zijn de gasflessen van Benegas Light hier zeer geschikt voor. Omdat ze van kunststof zijn, roesten ze namelijk niet. Daarnaast zijn ze tot wel 50% lichter dan stalen gasflessen én zijn ze door de handgrepen eenvoudig aan of van boord te tillen. Ook zijn de flessen deels transparant, waardoor u kunt zien hoeveel gas er nog in de fles zit. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

 

De 10 gouden regels

Bij Benegas staat veiligheid altijd voorop!

Voor veilig gebruik van de Benegas Light gasflessen hebben we 10 gouden regels opgesteld voor speciaal voor gasflessen aan boord van uw schip. U vindt ze hieronder! U kunt de 10 gouden regels eenvoudig downloaden of uitprinten. Zo heeft u ze altijd bij de hand!

De 10 gouden regelsVeiligheid

veiligheid gasfles
Gasfles boot schip

Noodgevallen

Het gebruik van gas is veilig, mits er zorgvuldig mee omgegaan wordt.

Het is en blijft namelijk brandbaar. Het is dus zeker niet onverstandig om de 10 gouden regels voor gasflessen aan boord goed door te nemen of zelfs mee aan boord te nemen. Daarnaast staat er in de blog over gasflessen aan boord op uw schip uitgebreide informatie over gas aan boord van uw schip of boot.

Het is ook handig om te zorgen dat u altijd voldoende blusmateriaal aan boord hebt. Dit zijn bijvoorbeeld brandblussers, maar ook branddekens. Een verbandtrommel is ook een must om aan boord te hebben. Het is tevens aan te raden dat er altijd ten minste één iemand aan boord een EHBO-diploma heeft.

Gasflessen aan boordNoodgevallen

Stuur uw vraag in

Contactgegevens

  • Benegas België
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.