Alles over Benegas!

Benegas is al meer dan 85 jaar de betrouwbare en toonaangevende propaangas leverancier in bulk en gasflessen.

Bulkgas leveren we in alle vormen, afgestemd op jouw energieverbruik. Onze areamanagers adviseren u graag. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk voor autogas en leveren we propellants door heel Europa én daarbuiten!

Werken bij Benegas! De geschiedenis

Werken bij Benegas

Bent u dé aanwinst voor ons team? Benegas is een bedrijf vol energie!

Benegas is onderdeel van DCC Nederland B.V., wat deel uitmaakt van het Ierse DCC Energy Limited. Benegas is specialist op het gebied van vloeibaar gas geleverd in bulktanks, gasflessen en LPG-autogas in Nederland, België en Duitsland. Verder is Benegas een belangrijke producent van drijfgassen voor de Aerosolindustrie in Noord-West Europa en daarbuiten. Benegas is een LPG-depot vallend onder de hoogste risicocategorie van BRZO 2015, wat het een bijzondere en interessante locatie maakt om bij te werken. Benegas heeft ongeveer 60 medewerkers in dienst.

Werken bij Benegas!

Geschiedenis van Benegas

Al meer dan 85 jaar actief in Nederland en daarbuiten!

Wil jij alles weten over Benegas en hoe wij door de jaren heen zijn veranderd? Dan zit u hier goed! We kennen een rijke geschiedenis met verschillende namen, eigenaren en producten. Hieronder vindt u het gehele verhaal. Veel plezier met lezen!

De geschiedenis

Missie, Visie en Strategie

Benieuwd naar de missie, visie en strategie van Benegas?

Ook Benegas heeft een missie, visie en strategie. Benieuwd naar wat deze zijn? Geen enkel probleem! Klik dan op onderstaande knop voor de volledige missie, visie en strategie

Missie, Visie en Strategie

Stuur direct uw vraag in

Contactgegevens

  • Benegas België
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.