Over Benegas

Al meer dan 90 jaar uw betrouwbare propaangas leverancier.

Benegas levert CO2 gecompenseerd propaangas aan particulieren en professionals. Propaan is een flexibele en duurzame energiebron met talloze toepassingen. Van bulk tot gasflessen en -tanks: wij staan u bij van levering tot onderhoud.

Die expertise is uw garantie op een voordelige energieoplossing. Onze regiomanagers adviseren u een oplossing op maat voor uw woning of bedrijf.

Werken bij Benegas Lees meer

Werken bij Benegas

Bent u dé aanwinst voor ons team? Benegas is een bedrijf vol energie

Benegas is onderdeel van het Ierse DCC Energy Limited. Benegas is specialist op het gebied van vloeibaar gas geleverd in bulktanks, gasflessen en LPG-autogas. Verder is Benegas een belangrijke producent van drijfgassen voor de Aerosolindustrie in Noord-West Europa en daarbuiten. Benegas is een LPG-depot vallend onder de hoogste risicocategorie van BRZO 2015, wat het een bijzondere en interessante locatie maakt om bij te werken. Benegas heeft ongeveer 80 medewerkers in dienst.

Naar de vacatures

Geschiedenis van Benegas

Al meer dan 85 jaar actief

Wilt u alles weten over Benegas en hoe wij door de jaren heen zijn veranderd? We kennen een rijke geschiedenis met verschillende namen, eigenaren en producten. Hier vindt u het gehele verhaal.

Lees meer

Missie, Visie en Strategie

Het is onze missie de energietransitie in Nederland en België te faciliteren door het bieden van de beste en meest veilige vloeibare gasoplossingen voor energievraagstukken. Hoe wij dat doen leest u hier:

Missie, Visie en Strategie

Stuur direct uw vraag in

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.