Propaangastank voor thuisgebruik

Is uw huis niet aangesloten op het aardgasnetwerk? Dan is propaan een goede optie.
Benegas garandeert een zorgeloze plaatsing aan huis, ondergronds of in de tuin.
Onze specialisten adviseren u bij de keuze uit ons breed assortiment tanks van
1000 tot 40 000 liter.

Meer over gastanks

Bovengrondse gastank met propaangas

Een propaangastank is een goed alternatief op aardgas voor de verwarming en warmwatervoorziening van uw huis. Benegas staat in voor een zorgeloze levering, plaatsing en opvolging na de installatie. Zo bent u steeds verzekerd van een volle tank die voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Overweegt u om een gastank te kopen of te huren? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde regiomanagers voor advies en info op maat.

Neem contact op Lees meer

Telemetriesysteem

Ga onbezorgd en warm de winter door dankzij het telemetriesysteem. Met telemetrie bent u altijd verzekerd van een volle gastank. Het systeem geeft een automatische melding wanneer de tank bijna leeg is. Het telemetriesysteem zorgt voor een automatische melding aan ons wanneer u weer toe bent aan een nieuwe gaslevering. Of het stuurt u vroegtijdig een SMS, zodat u zelf kan bepalen wanneer u gas bestelt.

Lees verder

Expansieruimte

Een gastank bevat vloeibaar propaangas en is nooit 100% gevuld. Deze expansieruimte laat het vloeibare gas toe om gasdamp te vormen. Dit proces is afhankelijk van de grootte van de vloeistofspiegel, de restinhoud van de tank en de omgevingstemperatuur (verdampingscapaciteit). Het Benegas telemetriesysteem houdt deze factoren nauwkeurig voor u bij.

Eigen kleur

Elke gastank is een drukvat. Wist u dat de kleur van een tank invloed heeft op de interne druk? Een donkere kleur absorbeert namelijk meer warmte dan een lichte kleur bij direct zonlicht. Die invloed van externe warmte moet zo laag mogelijk zijn. De beste warmte werende kleur is de kenmerkende zachtgroene kleur van Benegas. En als de druk in de tank toch hoog oploopt? Dan verlaagt het beveiligingssysteem deze automatisch.

Veiligheid

Propaangas moet een specifieke manier worden opgeslagen, vervoerd en behandeld. Veiligheid staat bij ons dus voorop. En dat bewijzen we al 85 jaar!

Meer over veiligheid

Ondergrondse gastank huren

Een oplossing voor de propaantank in uw tuin?

Een oplossing voor de propaantank in uw tuin? Benegas plaatst uw tank ondergronds! Zo geniet u van een onbelemmerd uitzicht in het groen. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en zelfs de nodige signalisatie voor gasleveringen. Een elegante oplossing voor een propaangastank waarbij veiligheid en gebruiksgemak centraal staan.

Neem contact op

Een duurzame toekomst

Op zoek naar een duurzame energiebron?

Voor al onze bulk èn gasflessen zijn wij overgestapt op groene propaan middels CO2-compensatie. Zo is propaan niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook een goed alternatief voor aardgas of olie. De CO2-uitstoot van het door u verbruikte brandstof wordt gecompenseerd door ‘Carbon Credits’ aan te schaffen. Met deze carbon credits investeren wij in verschillende mooie projecten die ervoor zorgen dat de aarde weer wat groener wordt. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere manier van energieconsumptie. Kijk bij projecten voor meer informatie.

Projecten

Benegas ontzorgt!

Met de Winter Warm Garantie van Benegas gaat u onbezorgd de winter in.

Benegas regelt alles voor u van levering tot keuring. Geen zorgen meer over een lege tank: via telemetrie leveren wij automatisch uw gas. Via maandelijkse voorschotten vermijdt u een hoge rekening.

Benegas heeft naast de Winter Warm Garantie ook andere pakketten. Kies de formule die bij u past.

Ondek de Benegas pakkettenTelemetrie

Stuur direct uw vraag in

Bespaarcheck

U kunt heel makkelijk geld besparen op de energiekosten door over te stappen van olie naar propaan. Propaangas is een schone energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.

* Lees meer over minder uitstoot door propaangas.

Doe de bespaarcheck

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.