Koudemiddelen naar wens

U kent ons natuurlijk van de propaan, maar wist u dat we ook een breed assortiment aan koudemiddelen leveren?

Ons assortiment koudemiddelen omvat producten en verpakkingen voor alle klimaat- en koeltechnische uitdagingen. Of u nu met natuurlijke koudemiddelen als R-290 en R-744 aan de slag gaat, of met de lage GWP retrofit alternatieven voor R-404A en R-507. Uiteraard ontbreken R-1234yf en de traditionele HFK’s niet.

Goede service vinden we belangrijk. Levering wanneer het u schikt, of afhalen bij een locatie in de buurt. Onze mogelijkheden zijn divers. Gewoon volgens afspraak, of een keer met spoed als uw situatie dat vereist. Wij zijn er klaar voor!

Contactformulier Veelgestelde vragen

0723_Man die met zijn arm een winkelwagen duwt.

Assortiment koudemiddelen

Een breed assortiment koudemiddelen voor elke toepassing.

Zowel voor de klimaattechniek als de koeltechniek hebben we een ruim aanbod aan koudemiddelen. Ook de automotive sector en OEM’s bieden we een passend portfolio.

Traditionele HFK’s, nieuwe generatie HFO’s of mengsels van beiden vormen ons standaard assortiment. Aangevuld met een aantal natuurlijke koudemiddelen. Een dynamisch assortiment dat uitgebreid wordt met datgene waar u behoefte aan heeft. Onder voorwaarden leveren wij u ook geregenereerde koudemiddelen.

Bekijk ons actuele assortiment onder downloads, of neem direct contact op om uw wensen te bespreken.

Toepassingen Contact opnemen

Recycling

Verantwoorde omgang met het terugwinnen van koudemiddelen.

Uiteraard gaat u verantwoord om met het recyclen van koudemiddelen. U recyclet koudemiddelen daar waar mogelijk of levert gerecyclede koudemiddelen in voor verwerking. Hiervoor maakt u gebruik van koudemiddelen recycling cilinders en, wanneer u koudemiddelen inlevert voor verwerking, een Begeleidingsbrief.

Benegas onderschrijft het belang van een verantwoorde omgang met gebruikte koudemiddelen. We vertellen u graag meer over ons recycling proces.

Informeer mij

0723_airco
0723_koeling_service

Service

Wat u wilt. Wanneer u wilt.

Flexibiliteit in aanbod van product én snelheid van handelen zijn essentieel in de dynamische wereld van de koeltechnische sector. Wij doen graag een stapje extra om u van dienst te zijn.

Dat begint natuurlijk bij het leveren volgens afspraak. Normaal gesproken leveren we binnen twee werkdagen in heel Nederland. Wilt u echter de volgende werkdag geleverd krijgen, of door omstandigheden zelfs vandaag nog, dan kan dat natuurlijk ook. Service!

Meer over onze service

Word ook klant: de vervolgstappen

Contact & behoefte

Het begint met uw aanvraag

U kent uw verbruik en heeft uw verwachtingen voor de toekomst. U kunt ook goed aangeven wat u verwacht van uw leverancier. En natuurlijk bent u F-gassen gecertificeerd. Daarmee gaan wij aan de slag!

Assortiment

Voorstel & afspraak

Van voorstel tot afspraak

Op basis van uw aanvraag doen wij u een passend voorstel. Scherp van prijsstelling. Met de service die u wilt. Waar u wat aan heeft én waar u op kunt vertrouwen. Met uw instemming maken we afspraken waar we ons aan houden. De basis van een goede samenwerking!

Onze service

Levering & retouren

De leveringen starten

Het starten van de leveringen hebben we afgesproken. U bestelt naar behoefte op de manier zoals u wilt. Wij leveren of u haalt af. Wanneer voor u relevant is. In Nederland of daarbuiten. Zodat u uw klanten optimaal van dienst kan zijn.

Onze service

Beschikbare documenten

Alle koudemiddelen documenten zijn direct te downloaden.

Benegas biedt u een uitgebreid assortiment aan synthetische en natuurlijke koudemiddelen. Alle documentatie over onze producten hebben wij voor u op een rij gezet en zijn voor u toegankelijk om te downloaden.

Zo leest u eenvoudig welke specificaties onze cilinders hebben. Of welke samenstelling een koudemiddel kent. Uiteraard treft u hier ook alle documenten over veiligheid en wetgeving.

Naar de documenten

0723_koudemiddelen

Stel hier uw vraag!

Volg Benegas