Custom made propellants

Op onze eigen bedrijfslocatie stellen wij de gewenste druk van het drijfgas exact voor je samen.

Onze geurloze propellants zijn uitstekend geschikt voor onder meer de cosmetische industrie, voor de voedselverpakkingsindustrie en als schuimmiddel.

Bekijk onze mogelijkheden Neem contact op

Op maat en internationaal

De propellants van Benegas zijn maatwerk.

Propellants, ook bekend als drijfgassen voor spuitbussen (aerosols), bestaan uit propaan, iso-butaan en/of n-butaan. Wij ontgeuren deze gassen en stellen de mengsels samen naargelang de gewenste druk, variërend tussen 1.2 en 7.0 bar (bij 20 °C). Dankzij onze gespecialiseerde opslag, ontgeurings- en mengfaciliteiten leveren we steeds een kwaliteitsvol product.

Naast maatwerk staat Benegas ook voor een flexibele levering. Vanuit het centraal gelegen Putten in Nederland leveren onze uitgeruste tankwagens met iso-containers ook internationaal.

 

Voor elke branche

Benegas is thuis in vrijwel alle branches.

We produceren spuitbussen voor cosmetica, luchtverfrissers, insectensprays, verf en farmaceutische producten. Daarom zijn onze propellants per definitie maatwerk. Een verfbus vereist bijvoorbeeld een hogere druk dan een haarspray. Benegas houdt rekening met alle variabelen, tot en met de opening van de spraydop.

Bovendien werken onze propellants op basis van propaan en butaan. Het voordeel? Onze spuitbussen behouden een constante druk tot de bus leeg is. En die controleerbare druk opent de deur naar eindeloos veel toepassingen.

Veiligheid en kwaliteit

Benegas is lid van de Nederlandse Aerosol Vereniging (NAV).

We zetten ons in voor de belangen van de Nederlandse Aerosolindustrie in haar relatie tot milieu- en consumentenorganisaties. Daarnaast is Benegas ISO 9001 gecertificeerd door TÜV Nederland. Dat betekent dat Benegas voldoet aan de vereiste kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct en een betrouwbare service.

iso_9001  nav_logo

 

Stuur direct uw vraag in

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.