Camping gasfles voor caravan

Er op uit met caravan op camper. Heerlijk reizen en leven in de natuur en buitenlucht. Tijdens een stop onderweg of aangekomen op de plaats van bestemming snel de BBQ aan.

Een lichte kunststof camping gasfles van Benegas Light voorzien van comfortabele handgrepen is snel uit de disselbak getild. Door het lage gewicht van maximaal 10 kilo biedt dit de mogelijkheid om een extra gasfles mee te nemen.

Gasfles ruilen BBQ-en op de camping

Gasfles ruilen op vakantie

Zorgeloos op vakantie. Bent u in Nederland of België op vakantie, dan is er is altijd een verkooppunt in de buurt als u Benegas Light camping gasfles leeg is. Een omwisselpunt zoekt u makkelijk op met behulp van de Flessenzoeker.

Mocht u verder weggaan, kunt u voor vertrek eenvoudig controleren wat de inhoud van uw caravan gasfles is. Een 2e gasfles in de disselkast brengt hiertoe uitkomst. Bijvoorbeeld een grote camper gasfles voor koken en koelen en een kleine BBQ gasfles ernaast.

Verkooppunt

 

Gezellige campingasten

Een spontane camping BBQ: iedereen verzamelen! De portable BBQ neemt u makkelijk mee. Met zijn allen rondom de barbecue, samen met een lichtgewicht camping gasfles van Benegas. Op een zonnige dag ook gemakkelijk mee te nemen naar het strand.

Met een stacaravan of  vakantiechalet heeft u nog meer mogelijkheden om het zomerseizoen te verlengen. Met een terrasverwarmer of vuurtafel nagenieten van zwoele avonden. Een camping gasfles sluit u hier snel op aan als het zonnetje ondergaat.

BBQ recepten

 

Winter kamperen

Met de caravan of camper op wintersportvakantie? Na een heerlijke dag in de sneeuw is het comfortabel vertoeven in uw warme caravan of camper. De voortent houdt u warm en vochtvrij met een mobiele, verrijdbare gaskachel die makkelijk zijn aan te sluiten is op een caravan gasfles.

Ook voor het vorstvrij houden van opslagruimtes en de caravan-inboedel is de mobiele gaskachel een oplossing. Er zijn veel uitvoeringen die naast warmte en comfort ook sfeer en design uitstralen. U kunt zelfs kiezen voor een kachel met een mogelijkheid tot overschakelen op elektriciteit als de gasfles leeg is.

Stuur direct uw vraag in

Contactgegevens

  • Benegas België
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.