Gasfles voor caravan of camping

Neem uw gasfles eenvoudig mee naar de camping, het strand of vakantiechalet.

De Benegas Light gasflessen zijn licht (max 10 kilo), voorzien van handgrepen en makkelijk aan te sluiten.

Gasfles ruilen BBQ-en op de camping

Makkelijk uw gasfles ruilen

Ga met een gerust hart op reis in Nederland of België. Is uw Benegas Light gasfles leeg?  Met de flessenzoeker vindt u snel een verdeler in de buurt.

Op reis buiten Nederland of België? Van de lichte Benegas Light gasflessen neemt u eenvoudig een tweede exemplaar mee. Controleer voor vertrek de inhoud van uw campinggasfles en neem bijvoorbeeld een extra BBQ gasfles mee.

Verkooppunten

 

Gezellige campingasten

Een spontane camping BBQ: iedereen verzamelen! De portable BBQ neemt u makkelijk mee. Met zijn allen rondom de barbecue, samen met een lichtgewicht camping gasfles van Benegas. Op een zonnige dag ook gemakkelijk mee te nemen naar het strand.

Met een stacaravan of  vakantiechalet heeft u nog meer mogelijkheden om het zomerseizoen te verlengen. Met een terrasverwarmer of vuurtafel nagenieten van zwoele avonden. Een camping gasfles sluit u hier snel op aan als het zonnetje ondergaat.

 

Winterkamperen

Met de caravan of camper op wintersportvakantie? Na een heerlijke dag in de sneeuw is het comfortabel vertoeven in uw warme caravan of camper. De voortent houdt u warm en vochtvrij met een mobiele, verrijdbare gaskachel die makkelijk zijn aan te sluiten is op een caravan gasfles.

Ook voor het vorstvrij houden van opslagruimtes en de caravan-inboedel is de mobiele gaskachel een oplossing. Er zijn veel uitvoeringen die naast warmte en comfort ook sfeer en design uitstralen. U kunt zelfs kiezen voor een kachel met een mogelijkheid tot overschakelen op elektriciteit als de gasfles leeg is.

Stuur direct uw vraag in

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.