Schone onkruidbestrijding

Het gebruik van chemische middelen wordt in Nederland steeds meer aan banden gelegd. Dit vraagt om een andere aanpak van het bestrijden van onkruid. Het verbranden van onkruid is een milieuvriendelijke oplossing. Benegas Light is de onkruidbrander gasfles bij uitstek: met recht een groene gasfles.

In de recreatie moeten veelal grotere oppervlaktes onkruidvrij worden gemaakt, zoals terrassen en wandelpaden. Maar ook voor particulier gebruik is onkruidbranden op kleinere oppervlaktes een ideale oplossing. Voor alle toepassingen van onkruidbestrijding is handige apparatuur te vinden.

Hou de tuin schoon van onkruid

Natuurlijk gebruikt u niet graag gif in de tuin en op het terras voor bestrijding van onkruid. Branden met propaangas is een milieuvriendelijk proces. Onkruidbranders op gas zijn er in vele soorten en maten. Deze zijn licht in gewicht en iedereen kan ermee werken.

Door de hitte die vrijkomt sterft het onkruid snel af. De temperaturen zijn bij thermische onkruidbestrijding hoog en goed regelbaar. Het is daardoor een efficiënt proces met een schoon resultaat.

Een gastvrij en onkruidvrij terras

Gasten genieten ongestoord van uw culinaire verwennerij op het terras. Voor het onkruidvrij houden van uw terrassen gebruikt u natuurlijk liever geen gif. Dan is een propaangasbrander de ideale oplossing om onkruid snel en effectief te verwijderen.

Bovendien is de brander in de winter ook ideaal om uw stoep of terras sneeuwvrij te maken. Branders op propaangas kunt u aansluiten op uw Benegas Light gasfles. Met een flessenwagen kunt u de gasfles tijdens het branden gemakkelijk verplaatsen.

Stuur direct uw vraag in

Contactgegevens

  • Benegas België
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.