Wat we afspreken, doen we!

Niets is zo belangrijk als kunnen vertrouwen op een levering.

Bezorgd krijgen waar u wilt, wanneer u wilt. Of dat nu bij u op de vestiging is, of bij een project in het land. U kunt vertrouwen op onze logistieke dienstverlening. Voor één cilinder, of een tiental cilinders. Wij leveren volgens afspraak.

Daarbij gaan wij verder dan een ander! We kunnen leveren binnen een bepaald tijdsvenster. Of sturen u automatisch een bericht per email of sms van een verwachte aankomst binnen twee uur. Liever even persoonlijk contact voor een verwachte aankomst? Zelfs dat kan. Bellen we u een uur van tevoren!

Afhalen van cilinders kan natuurlijk ook. Dagelijks op onze locatie in Putten, of volgens afspraak op meer dan 10 locaties verspreid over Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lees verder

QR code op de cilinder

Altijd alle informatie beschikbaar.

Het zal u misschien niet ontgaan zijn dat onze cilinders een sticker met QR-code bevat. Die QR-code is uw toegang naar onze pagina met alle relevante informatie over het koudemiddel in de betreffende cilinder.

Eenvoudig scannen van de QR-code met de camera van uw telefoon brengt u naar de specifieke productpagina. U hoeft niet te zoeken. Alle relevante gegevens over het betreffende product heeft u direct tot uw beschikking. Dag en nacht. Wereldwijd.

Welke informatie u ook zoekt, wij zijn u graag van dienst. Service.

Download documentatie Lees verder

Internationale projecten

Grenzeloze ondersteuning van uw activiteiten.

Bediend u een internationale klantenkring? Voert u zelf projecten in het buitenland uit, waar u koudemiddelen geleverd wilt krijgen? Of heeft u een dochterbedrijf in het buitenland, en ben u verantwoordelijk voor de aankoop van koudemiddelen?

In al die situaties zijn wij u graag van dienst. Binnen, maar ook ver buiten de EU. In samenwerking met ons Duitse zusterbedrijf TEGA dat al tientallen jaren actief in de internationale distributie van koudemiddelen.

Waar u ook gaat, wij kunnen met u mee. Service.

Neem contact opLees verder

Veelgestelde vragen

We lichten het graag toe!

Misschien zijn er nog onderwerpen onduidelijk voor u? Wilt u weten hoe u koudemiddelen kunt bestellen? Welke producten wij leveren? Of welke relatie wij hebben met TEGA? Antwoorden op deze en andere vragen zetten we graag voor u per categorie op een rij.

Heeft u een vraag waarop u geen antwoord kunt vinden? Dan horen we graag van u!

Elke vraag verdient een antwoord. Service.

Veelgestelde vragen Lees verder

Naslag ter ondersteuning

Natuurlijk hebben we veiligheidsinformatiebladen van onze producten voor u beschikbaar. Daarnaast kunnen echter ook andere documenten relevant zijn voor u. Bijvoorbeeld welke specificaties onze cilinders hebben. Of welke samenstelling een koudemiddel kent.

De informatie die via de QR-code van de cilinders voor u toegankelijk is, is ook gewoon per categorie op deze website te vinden. Alle relevante informatie kunt u eenvoudig downloaden.

Documentatie waar u wat aan heeft. Service.

Alle documentatie

Volg Benegas