Propaan gastank op maat!

U kunt een gastank huren met een inhoud tot maar liefst 40.000 liter. De mogelijkheden zijn divers, we kunnen u bijvoorbeeld ook voorzien in een vulinstallatie, een ondergrondse gastank of een verwarmingscomponent.

Dankzij ons brede assortiment kunnen wij iedere vraag aan. Van kleinschalig thuisgebruik tot veeleisende drooginstallatie, ook voor uw specialisme komen wij graag tot een mooie oplossing. Wij geloven in maatwerk als meerwaarde!

Onze mogelijkhedenCO2-compensatie

CO2-compensatie

Bij Benegas gaan we graag sámen aan het werk voor een mooie en schonere toekomst.

Hierom zijn wij voor al ons bulk propaan èn gasflessen overgestapt op groene propaan middels CO2compensatie. Hoe we dat doen? De CO2-uitstoot waar wij door de verkoop van ons propaan voor verantwoordelijk zijn, compenseren we door de aanschaf van “Carbon Credits”. Met deze carbon credits investeren wij in verschillende mooie projecten die er voor zorgen dat de aarde weer wat groener wordt. Door het gebruik van Benegas propaangas kunt u heel eenvoudig duurzamer leven door het gebruik van CO2 -neutraal gas. Benegas, voor een schone groene toekomst!

Projecten

Gasprijsontwikkeling

De gasprijs kan per dag verschillen. Dit komt door verschillende factoren, zoals de grootte van de gastank en de hoeveelheid propaangas die u gebruikt. De steeds veranderende vraag en het aanbod op de vrije, nationale en internationale propaangasmarkt hebben gezamenlijk de grootste invloed op de gasprijs. Uiteraard speelt hierbij ook de dollar-euro wisselkoers een belangrijke rol. De Benegas adviesprijzen zijn inclusief overheidsheffingen en transportkosten, maar exclusief btw.

Wilt u de gasprijsontwikkeling volgen, of direct gas bestellen?

Ondergrondse gastank huren

Een oplossing voor de propaantank in uw tuin?

Benegas plaatst uw tank ondergronds! Zo geniet u van een onbelemmerd uitzicht in het groen. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en zelfs de nodige signalisatie voor gasleveringen. Een elegante oplossing voor een propaangastank waarbij veiligheid en gebruiksgemak centraal staan.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Bespaarcheck

U kunt heel makkelijk geld besparen op de energiekosten door over te stappen van olie naar propaan. Propaangas is een schone energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.

Doe de bespaarcheck

Tip ons!

Bent u tevreden over Benegas? Vertel het door en laat nieuwe klanten ook met ons kennismaken. Meld een nieuwe klant aan en ontvang zelf 150 liter gratis gas.

Tip ons!

Contactgegevens

  • Benegas Belgium
  • Aarschotseweg 26
  • 2200 Herentals

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.