MijnBenegas

Extra service van Benegas!

Met MijnBenegas willen wij u nog beter van dienst zijn.

U heeft het waarschijnlijk al vaker gehoord maar Benegas ontzorgt! Dat doen wij natuurlijk in de verschillende pakketten die wij aanbieden zoals Winter Warm Garantie & Gemak. Met deze pakketten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de inhoud of het bijvullen van uw tank.

En gaan wij nog een stap verder!

Wij bieden MijnBenegas

MijnBenegas is een extra service om onze klanten nog meer te ontzorgen, waarvoor u van ons een activatiecode per post  ontvangt. Vervolgens kunt u de eerste stappen zetten in ons portaal. Hierin kunt u bijna alles eenvoudig en snel zelf online regelen.

Wat kan ik via MijnBenegas?

Het is een online portaal waar klanten met een propaan gastank een eigen account voor ontvangen. Hierin is veel informatie terug te vinden zoals; tankinhoud, betaalde en openstaande rekeningen, contracten, keuringen, jaarafrekeningen en nog veel meer. Daarnaast biedt het functies zoals het direct bestellen van gas, de actuele dagprijs controleren, rekeningen betalen via iDeal en vragen stellen!

Wilt u meer weten over het portaal of over Benegas in het algemeen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

MijnBenegas