Benegas Light op uw schip

De Benegas light is een must aan boord.

Met onze lichtgewicht en roestvrije gasflessen kan u koken, verwarmen en koelen op een veilige manier.

Gasflessen aan boord10 gouden regels

kunstof gasfles

Gasflessen aan boord

Met de Benegas Light gasfles heeft u een alles-in-één-oplossing aan boord. U sluit de gasfles makkelijk en veilig aan op een kookvuur, koelkast, gasbarbecue of terrasheater. De kunststof gasflessen van Benegas roesten niet en zijn tot 50% lichter dan stalen flessen! Met de handgrepen tilt u ze eenvoudig aan of van boord. Bovendien laten de deels transparante flessen u toe om het gasniveau op elk moment te controleren. Zo komt u onderweg nooit voor verrassingen te staan!

 

De 10 gouden regels

Bij Benegas staat veiligheid altijd voorop!

Voor veilig gebruik van de Benegas Light gasflessen hebben we 10 gouden regels opgesteld voor speciaal voor gasflessen aan boord van uw schip. U vindt ze hieronder! U kunt de 10 gouden regels eenvoudig downloaden of uitprinten. Zo heeft u ze altijd bij de hand!

De 10 gouden regelsVeiligheid

veiligheid gasfles
Gasfles boot schip

Noodgevallen

Het gebruik van gas is veilig, mits er zorgvuldig mee omgegaan wordt.

Het is en blijft namelijk brandbaar. Het is dus zeker niet onverstandig om de 10 gouden regels voor gasflessen aan boord goed door te nemen of zelfs mee aan boord te nemen. Daarnaast staat er in de blog over gasflessen aan boord op uw schip uitgebreide informatie over gas aan boord van uw schip of boot.

Het is ook handig om te zorgen dat u altijd voldoende blusmateriaal aan boord hebt. Dit zijn bijvoorbeeld brandblussers, maar ook branddekens. Een verbandtrommel is ook een must om aan boord te hebben. Het is tevens aan te raden dat er altijd ten minste één iemand aan boord een EHBO-diploma heeft.

Stuur uw vraag in

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.