Service volgens LP Autogas

Onze jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat LP Autogas de wensen en mogelijkheden voor tankstationhouders van binnen en buiten kent. Wij hebben alle kennis in huis om te adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes rondom LPG. Uiteraard zijn er veel uiteenlopende mogelijkheden, maar de basis voor LP Autogas is altijd een hoog service level. Uw exploitatieresultaat van het tankstation verbeteren, een zo vriendelijk mogelijke prijs, maar op nummer 1 staat bij ons toch nog altijd veiligheid!

Tankstationhouders Consumenten

Voor tankstationhouders

Wij zijn uiteraard altijd geïnteresseerd in het uitbreiden van ons LP Autogasnetwerk. Voor een succesvolle samenwerking kent de autogasmarkt een aantal kritieke succesfactoren. Deze houden onder meer verband met veiligheid en de daarmee gemoeide investeringen, maar ook het service level van de stationhouder richting de klant is van groot belang. Voor deze vraagstukken hebben wij veel oplossingen en ideeën, neemt u daarvoor dus gerust contact met ons op. LP Autogas staat voor u klaar met technische service en commerciële steun!

Contact

Voor consumenten

Het is voor veel weggebruikers zeker interessant om een autogas installatie in te laten bouwen of een auto te kopen die al op gas rijdt. Er komen bovendien steeds meer auto´s op de markt die vanaf de tekentafel voor autogas zijn ontwikkeld. Voor een ombouwinstallatie in een bestaande auto kan u uw investering al snel terugverdienen.
Het rijden op autogas is goed voor de portemonnee en voor het milieu is autogas ook een betere keuze. Autogas is ten opzicht van diesel en benzine het minst milieubelastend, omdat het een lagere emissie heeft volgens het uitgebreide Europese Emissie Test Programma.

Kijk voor meer informatie over rijden op autogas ook op de website van
Stichting Autogas Nederland: SAN

Stuur direct uw vraag in

Contactgegevens

  • Benegas België
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.