Drooginstallaties voor gewassen

Voor knollen, bollen en andere gewassen zijn agrariërs sterk afhankelijk van het weer. Ook tijdens en na de oogst! Bloembollen bijvoorbeeld mogen beslist niet lang nat blijven en moeten na de oogst zo snel mogelijk gedroogd worden. Hiervoor bestaan krachtige droog-installaties gestookt op propaan. Dankzij haar hoog-calorische waarde is propaan bij uitstek geschikt als verwarmingsbron.

Testimonial

Bij ongunstige omstandigheden worden de gewassendrogers intensief gebruikt. Deze schommelingen in het gasverbruik vereisen een snelle en flexibele levering van gas. Via het telemetriesysteem van Benegas wordt de gasvoorraad scherp in de gaten gehouden. De levering van gas gebeurt volledig automatisch, waardoor bloembollenkweker Rob de Boer zich kan concentreren op de belangrijkste zaken binnen zijn bedrijf.

Bekijk de video over het bedrijf van Rob waarin hij uitlegt wat hij doet en wat de rol is van Benegas. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Of heb je een unieke situatie? Schroom dan niet en neem contact op!

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.