Propaan gastank op maat!

U kunt een gastank huren met een inhoud tot maar liefst 40.000 liter. De mogelijkheden zijn divers, zoals bijvoorbeeld een vulinstallatie, een ondergrondse gastank of een verwarmingscomponent.

Dankzij ons brede assortiment kunnen wij iedere vraag aan. Van kleinschalig thuisgebruik tot veeleisende droog-installatie, ook voor uw specialisme komen wij graag tot een mooie oplossing. Wij geloven in maatwerk als meerwaarde!

Onze mogelijkhedenGasprijsontwikkeling

Gasprijsontwikkeling

De gasprijs kan per dag verschillen. Dit komt door verschillende factoren, zoals de grootte van de gastank en de hoeveelheid propaangas die u gebruikt. De steeds veranderende vraag en het aanbod op de vrije -, nationale – en internationale propaangasmarkt hebben gezamenlijk de grootste invloed op de gasprijs. Uiteraard speelt hierbij ook de dollar-euro wisselkoers een belangrijke rol. De Benegas adviesprijzen zijn inclusief overheidsheffingen en transportkosten, maar exclusief BTW.

Wilt u de gasprijsontwikkeling volgen, of direct gas bestellen? Dat kan, klik dan hieronder!

Direct gas bestellenGasprijsontwikkeling

Ondergrondse gastank huren?

Zoekt u al jaren naar een oplossing voor de propaantank in uw tuin?

Geniet van de voordelen van een ondergrondse gastank! Benegas biedt de mogelijkheid om uw tank ondergronds te plaatsen. Een uitstekende oplossing voor een gastank in jouw tuin! Blijvend genieten van het uitzicht en het groen. Uiteraard nemen wij de hele installatie en het onderhoud voor onze rekening, zelfs de signalering voor een nieuwe gaslevering. Benegas ontzorgt! Wilt u meer weten?

Stel nu uw vraag!

Neem contact met ons op

Bespaarcheck

U kunt heel makkelijk geld besparen op de energiekosten door over te stappen van olie naar propaan. Propaangas is een schone energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.

Doe de bespaarcheck

Tip ons!

Bezorgt u Benegas een nieuwe klant? Dan krijgt u in ruil daarvoor 150 liter gratis gas!

Tip ons!

Contactgegevens

  • Benegas België
  • KvK: 08024005

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.