Altijd warm met Telemetrie

Blijf lekker binnen zitten in comfortabele warmte, want u hoeft de inhoud van de gastank niet zelf te controleren.

Met de innovatieve techniek van telemetrie van Benegas heeft u geen omkijken meer naar de inhoud van uw propaantank. Uw tank wordt zelfs automatisch beleverd en gevuld als u voor het Winter Warm Garantie pakket kiest. Dit houdt in dat wij vanzelf bij u komen om de tank te vullen en dat u niet meer zelf hoeft te bestellen. Altijd verzekerd van een warm huis! Het Winter Warm Garantie pakket is het meest ontzorgende pakket, omdat u niets meer zelf hoeft te doen. Daarnaast hebben we ook nog andere pakketten. Benieuwd welke dat zijn? Klik dan op onderstaande knop!

Bekijk hoe het werktBenegas pakketten

Hoe werkt telemetrie?

Telemetrie maakt uw leven makkelijker!

Bij telemetrie wordt er een ontvanger gemonteerd op de tank. Deze leest iedere dag of week (afhankelijk van het systeem) de tankinhoud af. Dit wordt vervolgens via een SMS verstuurd naar de logistieke afdeling van Benegas. Op deze manier kunnen wij goed inschatten wanneer u weer propaangas nodig hebt. Hierdoor ontzorgen wij u volledig en zit u nooit meer met een lege tank.

Heeft u nog geen telemetrie? Neem dan contact met ons op om het te installeren!

Contact

Benegas Pakketten

Een passend pakket voor iedere wens.

Bij Benegas hebben we 3 pakketten. Het meest complete pakket is Winter Warm Garantie, hierbij hoeft u zich niet meer druk te maken om uw gastank. Liever zelf de touwtjes in handen? Kies dan voor Zelf Actief. Meer weten over alle pakketten? Klik dan op onderstaande knop.

Benegas Pakketten

propaangas prijs

Stuur nu uw vraag!

Onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.