De nummer 1 kunststof gasfles*

BP presenteerde in 2002 de BP Gas Light op de Kampeer en Caravan beurs in de RAI. De unieke eigenschappen van de kunststof gasfles van BP spraken het publiek erg aan. Met de gewichtsbesparing kunnen er makkelijk 2 flessen mee in de disselbak. Daarnaast ziet u door de deels transparante fles hoeveel gas er nog in zit.

De naam van de fles is inmiddels gewijzigd in Benegas Light. Nu al meer dan 15 jaar is de nummer 1 kunststof gasfles, een populaire en zeer geschikte energiebron voor vele toepassingen. Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras, dankzij de patioheater. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde fles!

* Benegas is dé grootste verkoper van kunststof gasflessen in Nederland en België

Koken voor familie en vrienden

Chef-koks hebben een voorkeur voor gas om hun gerechten te bereiden. Propaangas is voor deze toepassing een ideale oplossing. Geen enkele andere energiebron reageert zo snel en nauwkeurig. Een gasbarbecue is in een handomdraai klaar voor gebruik en ook veilig en gebruiksvriendelijk.  En in iedereen schuilt een chef-kok; op de Weber Grill Academy leert u de fijne kneepjes van deze culinaire hobby.

Weer-of-geen-weer, het hele jaar door wordt er buiten lekker gebarbecued. Barbecuen in de winter wint ook steeds meer aan populariteit. En waarom ook niet; zelfs kou of sneeuw zijn géén probleem. Juist bij de winter past de authentieke grillsmaak van een (h)eerlijk stuk vlees.

Verleng de zomeravond

Met lekker weer bent u natuurlijk graag en vaak buiten. Dankzij het comfort en flexibiliteit van de mobiele terrasverwarmers kunt u nog langer genieten op een heerlijk verwarmd terras als de laatste zonnestralen zijn verdwenen!

Ook als de dagen korter worden en de zon sneller verdwijnt geniet u met een terrasverwarmer langer op uw heerlijk verwarmd terras of balkon. Met gastoortsen lijkt de tuin groter en wordt de sfeer verhoogd; de tuin krijgt een magisch tintje.

Gastvrij horeca

Benegas Light is een ideale flexibele energievoorziening voor verschillende mobiele horeca toepassingen. Chef koks gebruiken graag Benegas Light voor het bereiden van vlees en vis op de barbecue maar ook voor het warm houden en koelen van gerechten. Ook voor professionele oliebollenbakkers, vis- en frietkramen is propaangas in flessen een ideale oplossing.

Met mobiele terrasverwarmers op gas genieten uw gasten langer op een sfeervol verwarmde terras. Door het rookverbod in de horeca wordt ook in het winterseizoen veel gebruikgemaakt van terrasverwarmers op propaangas. Voor het onkruidvrij houden van uw terrassen gebruikt u natuurlijk liever geen gif. Dan is een propaangasbrander  de ideale oplossing onkruid snel en effectief te verwijderen. Bovendien is de brander in de winter ook ideaal om uw stoep of terras sneeuwvrij

Stuur direct uw vraag in

Onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang updates en aanbiedingen!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.